lördag 27 november 2010

Mäh! Lite hövlighet om jag få be...

Nu har jag haft flera kunder som ringt, och en ringde på vanliga chatlinjen och småpratade lite om ditten och datten. Det var trevligt tycker jag. Dom andra samtalen har varit på snusklinjen. Tre samtal nu på eftermiddagen, så det är inte så telefonen går varm direkt. Av dessa tre samtal så har ALLA (!) lagt på luren, utan att säga hejdå! Gör man inte det eller? Det får ju mig som nybörjare att känna mig lite halvkass. Eller oxå behöver dom inte mig längre när det väl går för dom...

Nu vill jag ha fler samtal!

Oskulden är "tagen"!!!

Japp, jag har haft min första kund som telefonluder... Det var en utländsk snubbe, som viskade fram att han var kåt, några gånger, sen blev han tyst. Han viskade verkligen, så det var svårt att höra vad han sa. Jag försökte mig på ett stön, som jag själv tyckte lät rätt trovärdigt, men då la han på!! Kanske ska jag ge fan i att stöna och bara sitta tyst tillbaks =)
Nåja, nu är det iaf gjort. Den första kunden är "tagen".

fredag 26 november 2010

Hoho...

Här ekar det tomt minsann, jag har inte skrivit på flera dagar... Jag har tagit steget nu iaf, och loggat in mig på linjen! Jihaa! Jag var skitnervös och hoppades på att det inte skulle vara någon "dum" kund. Det var inte en jävel som ringde=/ Så idag ska jag på det igen!!! Tro inte att runkgubbarna ska slippa undan mig ;0)

Läjter!!

måndag 22 november 2010

Saker du inte visste om telefonludret...

Jag har bott i både London och Los Angeles. Jag tog ett sabbatsår direkt efter nian och stack iväg till England och jobbade som au-pair. I USA bodde jag på baksidan av berget där Hollywoodskylten är. Jag hade gångavstånd till Universal Studios.

söndag 21 november 2010

Nervös...

Jag är fanimej nervös... Nervös för att det ska vara värsta knäppgöken som ringer mitt första samtal. Det vore ju annars kalasers, om det kunde vara någon någorlunda normal som ringer mig =)

lördag 20 november 2010

Nähä...

Ikväll var det tänkt att jag skulle göra karriär på nya jobbet! Det slutade med att barnen sover uppe i min säng, dom var ovanligt trötta opch gnälliga nu på kvällen. Sambon somnade raklång på soffan. Var tusan ska jag sitta och jobba då? På en trästol i köket? Eller i barnens rum kanske? Det känns inte så lockande, så jag skjuter helt enkelt på jobbstarten tills imorgon.

Ha en god kväll!

fredag 19 november 2010

Fredag kväll...

Snart Idol, det blir en rätt så sen kväll för dottern är på disco och jag måste hämta henne halv tio. Det blir nog inget ringande just ikväll, men imorrn! Då jäklar =)

God kväll på er!

Fredag...

Nu är det fredag! Jippie:) Ikväll blir det fredagsmys med barnen (iaf med sonen, dottern ska på disco). Vi ska titta på Idol och jag ska dreggla lite över mitt frikort, som är Andreas Carlsson.

Idag var det tänkt att jag skulle åka till gamla jobbet och lämna in mina arbetskläder, men pga sjuk son så fick jag ringa och skjuta på det hela. Jag har en gris till f.d. chef och det känns bra att äntligen få slippa honom efter 10år.

Efter Idol och när barnen har lagt sig så kanske jag ringer och loggar in mig på linjen :) Annars får det vänta tills imorgon kväll.

So long!

 That´s my man! ;0)

torsdag 18 november 2010

Dags att börja kavla upp armarna!!!

Hallå där ute!

Jag tänkte ha denna blogg för att skriva av mig lite om min nya "karriär". Jag fattar inte på vilket bananskal jag halkade in, men jag ska börja jobba som telefonhora. Eller telefonluder om man så vill. För er som inte vet vad det innebär, så sitter jag hemma och svarar i telefonen, medans en växel kopplar in samtal till mig på en sådan där betallinje där man pratar sex och snusk.

Jag har gjort en grundlig research och läst allt jag kommit över på nätet om yrket. Lik förbannat har jag inte en aning om vad som väntar mig.

Jag har berättat om mitt nya yrkesval för min pojkvän som tycker att det är ok att jag gör det. Idag berättade jag för min mamma också, det blev alldeles tyst i luren, så jag var tvungen att linda in det hela lite fint och sa att jag ska svara i telefonen när det ringer pratsugna män. Jag vet inte vad hon skulle säga om jag berättade att hennes dotter ska få betalt för att kåta gubbar ringer till mig för att få runkhjälp.
Vad säger man till folk egentligen? Jag har funderat på vad jag ska säga och det kommer väl bli allt från porrstjärna till telefonförsäljare ;0)

Idag har jag spelat in mina presentationer. 3 stycken är det. Det kändes skumt att spela in sig själv och marknadsföra sig som sexigaste bruttan i HEEEEEELA Världen! Men vad tusan, det vet ju inte gubbarna som ringer. Jag har iof svårt att tro att så många skulle gå igång på att jag sa att: Jo, jag är 150cm lång, lika bred, hängpattar ner till knäna, stor glugg mellan tänderna och en STOR vårta på långa näsan! Tanken slog mig dock att jag skulle spela något liknande, fast då skulle jag nog inte bli långvarig på nya jobbet.(Lika bra att jag skriver att jag INTE ser ut som jag nyss beskrev), även om man ibland har en "bad day" och känner sig ungefär lika läcker.

Imorgon kväll, eller på lördag kväll när barnen har somnat hade jag tänkt köra i gång. Wish me luck!